Republika Maldivi

Maldivi, beach stay

Garantirani polazak
First minute
Last minute

Maldivi, beach stay

POŠALJITE UPIT

PROGRAM

1. dan: ZAGREB – DUBAI – MALDIVI

Polijetanje zrakoplova iz Zračne luke Zagreb za Dubai u 14.30 sati na liniji FZ1794 (FlyDubai). Preporuka je da na prijavu za let dođete najmanje dva do tri sata prije polijetanja zrakoplova. Dolazak u Dubai predviđen je u 23.05 sati po lokalnom vremenu. Nastavak leta za Maldive u 2.00 sata na liniji FZ1207 (FlyDubai). Noćni let s obrokom za vrijeme leta.

2. dan: MALDIVI

Dolazak na Maldive predviđen je u 7.15 sati po lokalnom vremenu. Po dolasku doček od strane predstavnika lokalnog agenta te potom organizirani transfer gliserom do Atola North Malé na kojem se nalazi vaš resort Paradise Island Resort & Spa 5*. Prijava i smještaj u hotel (Beach Villa). Ostatak dana predlažemo upoznavanje s resortom i atolom na kojem se nalazi. Večera u resortu. Noćenje.

 3.– 6. dan: MALDIVI (PARADISE ISLAND RESORT & SPA)

Dobrodošli na sunčane Maldive, otočnu državu i tropsku destinaciju za odmor iz snova i opuštanje na bijelim pješčanim plažama u srcu Indijskog oceana. Bogata kultura šaroliki je spoj indijskih i arapskih utjecaja što se odrazilo na odličnu tradicionalnu kuhinju, glazbu i umjetnost. Uz uživanje na ležaljkama ispod palmi možete isprobati mnoštvo aktivnosti koje nude Maldivi. Šarene koraljne grebene i lagune poput prizora iz filma moći ćete istražiti tijekom boravka. Predlažemo svakako da isprobate nešto od sljedećeg dok ste u resortu: snorkelling, ribolov uz izlazak ili zalazak sunca, krstarenje arhipelagom u potrazi za dupinima, panoramski let hidroavionom, itd. Boravak u resortu predviđen je ukupno na osnovu 6 noćenja u beach villama uz uslugu polupansiona odnosno svakodnevno uključeni doručak i večeru.

7. dan: MALDIVI – DUBAI

Doručak. Beach Villu na raspolaganju imate cijeli dan do večernjeg transfera u zračnu luku. Iskoristite zadnji dan na Maldivima za kupanje i sunčanje, uživanje u zadnjim zrakama tropskog sunca prije povratka kući. Večera u hotelu, a potom odjava iz hotela te organizirani transfer u zračnu luku Malé (Maldivi). Po dolasku prijava na let i polijetanje zrakoplova za Dubai u 23.30 sati na liniji FZ1570 (FlyDubai). Noćni let s obrokom za vrijeme leta.

8. dan: DUBAI – ZAGREB

Dolazak u Dubai predviđen je u 3.15 sati po lokalnom vremenu. Nastavak leta za Zagreb u 10 sati na liniji FZ1793 (FlyDubai). Dolazak u Zagreb u 13.30 sati.

PREDVIĐENI SMJEŠTAJ:

PARADISE ISLAND RESORT & SPA 5* https://www.villahotels.com/paradise-island/

Usluga: polupansion (doručak i večera)

Vrsta smještajne jedinice: Beach Villa 54m2

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

CIJENA PO OSOBI

Datum polaska
Datum povratka
Trajanje putovanja
Vrsta prijevoza
Mjesto polaska
Cijena aranžmana
Cijena FM
Cijena LM
Garantiran polazak

POPUSTI

First Minute popust 400 kn/ 53,09 EUR za rezervacije do 60 dana prije polaska ili do popunjena kapaciteta po FM cijeni.

NAPOMENA: Za sve rezervacije napravljene do 31.10.2022. besplatan upgrade na uslugu punog pansiona.

 

Popust za treću osobu na pomoćnom ležaju: 1.200 kn

Paušalna cijena za 1. i 2.* dijete od 2 do 11 godina na pomoćnom ležaju: 8.000 kn/1.061,78 EUR

*U slučaju rezervacije dvoje odraslih i dvoje djece (2-11 godina), 1 dijete spava na pomoćnom ležaju, a drugo dijete spava s roditeljima u krevetu.

**U slučaju rezervacije jedne odrasle osobe i jednog djeteta, dijete plaća punu cijenu kao i odrasli.

OBAVEZNA DOPLATA

Obvezna doplata za pristojbe zračnih luka (odrasli i djeca): 2.590 kn/343,75 EUR

CIJENA UKLJUČUJE

 • prijevoz zrakoplovom prema programu u ekonomskoj klasi na relaciji Zagreb – Maldivi – Zagreb
 • smještaj u Beach Villama na osnovi 6 noćenja s uslugom polupansiona u Paradise Island Resort & Spa 5*
 • transfer gliserom od zračne luke Malé (Maldivi) do resorta i obratno
 • ekološku taksu na Maldivima
 • asistenciju lokalnog agenta na Maldivima
 • organizaciju putovanja i jamčevinu

CIJENA NE UKLJUČUJE

 • obveznu doplatu za pristojbe zračnih luka 2.590 kn/343,75 EUR
 • doplatu za jednokrevetnu sobu – na upit
 • dodatne usluge, obroke i izlete
 • putna osiguranja

DOPLATA

 • mogućnost za jednokrevetnu sobu – na upit.
 • doplata za uslugu All Inclusive: 4.650 kn/617,16 EUR (odrasli); 2.300 kn/305,26 EUR (djeca 2 – 11 godina)

Fakultativni izleti i sadržaji u resortu – informativne cijene:

 • Dolphin Snorkelling (3 sata): 210 USD (odrasli); 105 USD (djeca)
 • Sunrise Fishing (06:00 h – 08:00 h): 91 USD (odrasli); 46 USD (djeca)
 • Sunset Fishing (18:00 h – 20:00 h): 91 USD (odrasli); 46 USD (djeca)
 • Submarine Trip (45 minuta ronjenja): 163 USD

KOMPLETAN PREGLED IZLETA OVDJE

USLUGA

Polupansion

NAPOMENE

Granične i vizne formalnosti: Za državljane Republike Hrvatske viza za Maldive nije potrebna. Putovnica mora biti važeća najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju. Za valjanost putnih dokumenata odgovoran je isključivo putnik.

Važne napomene

Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji na Maldivima te nije usporediva s kategorizacijom hotela drugih zemalja.

– Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama, konačan iznos se određuje na dan izdavanja zrakoplovne karte cca 14-7 dana prije putovanja, a prema uvjetima zrakoplovne kompanije koji vrijede za grupe izdaju se za sve putnike u jednom danu.

– Molimo da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr

– Neispravni putni dokumenti ili neodobravanje vize, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju organizatora putovanja te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja organizatora.

– Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja, kao i vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti; agencija zadržava pravo izmjene redoslijeda itinerera putovanja ovisno o radnim vremenima lokaliteta koja se posjećuju.

– Organizator putovanja nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa

– U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana.

– Putovnica mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od dana ulaska na Maldive

KORISNE INFORMACIJE

MALDIVI

Raspoređeni preko ekvatora u sredini Indijskog oceana, Maldivi su tropski raj. Dugo vremena su bili jedna od najbolje čuvanih tajni na svijetu. Maldive čini arhipelag od 26 atola sa ukupno 1190 otoka, od kojih je 200 otoka nastanjeno, dok je 87 u potpunosti pretvoreno u ekskluzivna turistička odredišta. Ostatak arhipelaga je nedirnuta priroda usred Indijskog oceana – visina otoka rijetko doseže 2 metra, što je pravo prirodno čudo. Arhipelag ukrašen kokosovim palmama s blistavim bijelim plažama, tirkiznim lagunama, čistim toplim morem i koraljnim grebenima prepunim raznolikom tropskom florom i faunom.

KORISNE INFORMACIJE:

Službeno ime: Republika Maldivi

Glavni grad: Male

Jezik: maldivski dhivehi, engleski

Religija: sunitski muslimani

Vremenska razlika: +3 sata ljeti /+4 sata zimi

Novčana jedinica: maldivska rufija (MVR), 1 USD = oko 15,25 MVR

Kupovina: trgovine su otvorene od subote do četvrtka od 8:30 do 23 sata, a petkom od 13:30 do 23 sata. Popularni suveniri: školjke, lakirane drvene kutije i slamnate prostirke, nakit.

Odjeća i obuća: lagana pamučna odjeća i udobna obuća. Nudizam nije dozvoljen.

Napon struje: 230V/240V (potreban je adapter)

Cijepljenje: nije obavezno, ali svakako je dobro konzultirati se sa HZZO-m prije putovanja. Sve dodatne informacije o bolestima i prethodnoj zaštiti možete dobiti u Centru za cijepljenje i prevenciju putničkih bolesti Službe za epidemiologiju, Mirogojska cesta 16, Zagreb, telefon: 01 46 96 125, http://www.stampar.hr/hr

Mobilne mreže: A1, T-Mobile i Telemach partneri

U slučaju gubitka ili otuđenja putnog dokumenta te bio kakvih drugih problema, za hrvatske putnike nadležno je diplomatsko predstavništvo Hrvatske u Indiji.

NADLEŽNO DIPLOMATSKO-KONZULARNO PREDSTAVNIŠTVO REPUBLIKE HRVATSKE:

Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Republici Indiji (Pokriva Bangladeš, Butan, Maldivi, Nepal i Šri Lanku) Telefon: 0091 11 4166 3101, 4166 3102, 4166 3103 Fax: 0091 11 4166 3100, 2411 6873

Adresa: A-15 West End New Delhi 110021 INDIJA Email: croemb.new-delhi@mvep.hr

VAŽNO JE ZNATI…

Nudizam nije prihvatljiv što uključuje i sunčanje u toplesu. Također je neprihvatljivo hodati u kupaćem kostimu igdje osim na plaži. U ljetovalištima je situacija dosta liberalnija, ali nipošto nemojte nepokriveni ulaziti u restoran ili café bar pa makar bio uz vašu plažu. Ako idete u posjet glavnom gradu ili otocima naseljenim domaćim stanovništvom preporučljivo je nositi pristojnu i skromnu odjeću. I muškarci i žene trebali bi pokriti bedra i ramena. Svi hoteli i brodovi za krstarenja imaju u ponudi alkohol za svoje goste. Što se droge tiče, politika Maldiva je jedna od najstrožih, čak i kod korištenja lakih droga, a poduže zatvorske kazne su tu uobičajene.

Šifra aranžmana: 87698PL
Minimalni broj putnika: 20
POŠALJITE UPIT